Over Greenleaf

 

Aan- en verkoop van vastgoed


Aankopen van vastgoed en verkoop hiervan na het aanbrengen van verbeteringen.

Het aankopen van vastgoed in een tijd waarin de prijzen sterk stijgen is niet eenvoudig. Door onze ervaring en marktkennis worden juist die objecten geselecteerd die in een gewilde omgeving liggen en na een (duurzame) verbouwing relatief eenvoudig worden verkocht.

Ontwikkelen van vastgoed


Ontwikkelen van vastgoed is weten waar de kansen en de risico’s liggen. Het verwerven van een locatie, het ontwikkelen van een passend plan, het verkrijgen van vergunningen, de realisatie en de verkoop of verhuur van het vastgoed, Greenleaf heeft de kennis en ervaring hiervoor in huis. Meer dan bij bestaand vastgoed liggen bij projectontwikkeling de kansen om een project op een geheel duurzame wijze te realiseren. Greenleaf kan dat als geen ander.

Verhuren van vastgoed


Het verhuren van vastgoed spreekt tot ieders verbeelding. Toch weten wij als geen ander dat het verhuren van vastgoed veel meer is dan het zoeken van huurders. Het opstellen van goede contracten, het onderhouden van de panden en de zittende huurders tevreden houden, er komt veel bij kijken. Greenleaf beheerst de kunst van het aankopen en onderhouden van rendabel vastgoed.

 

Over Ons

 

Tom is een echte bruggenbouwer, gedreven om verbindingen te leggen en zeer gestructureerd. Zijn drijfveer is een relatie voor de lange termijn, eerlijk en geloofwaardig zijn. Gewoon doen wat er is afgesproken met de huurders en investeerders. Juist daarom is hij altijd op zoek naar nieuwe relaties. Zijn passie delen en doeltreffend bouwen aan een duurzame toekomst. Zijn ervaring in projectontwikkeling in combinatie met commerciële (circulaire) projecten zijn een win-win voor alle partijen.

Martijn is een echte allrounder binnen de vastgoedbranche. Jaren ervaring in bouw, ontwikkeling en makelaardij komen samen als hij een project opstart. Hij is het liefst bezig met waardetoevoeging van vastgoed door met creativiteit tegen een pand of locatie aan te kijken. Zo worden projecten op een haalbare en duurzame manier gerealiseerd. Eerlijkheid over risico’s, rekening houden met alle stakeholders zijn voor Martijn vanzelfsprekend om met enthousiasme mooie projecten te realiseren.

 

Contact

 
Tom van Keulen
Vastgoedregisseur

[email protected]
06-40134126
Image
Martijn Versteeg
Vastgoedregisseur

[email protected]
06-28766193
Image